Karo Healthcare erbjuder en portfölj med produkter och tjänster inom hälsa som förebygger sjukdomar och behandlar vardagsbesvär.

En bred portfölj för vardagshälsa

På Karo Healthcare specialiserar vi oss på att sälja och marknadsföra produkter för vardagshälsa. Bland våra produkter finns allt från receptbelagda läkemedel (Rx) till receptfria produkter (OTC).

I vår portfölj ingår över 80 varumärken fördelade på sju kategorier: hudvård; intimhälsa; mage- tarmhälsa; fotvård; wellness; smärta och förkylning; och specialistprodukter.

Våra produkter är tillgängliga i 90 länder via våra direkta försäljningskanaler och distributörsnätverk och säljs till konsumenter genom apotek och detaljhandel.

Mer än bara produkter

I var och en av våra kategorier erbjuder vi produkter och tjänster som våra konsumenter behöver för att behandla hälsoproblem och hålla sig friska.

Vi hjälper dem att hitta rätt produkter och ser till att de har bra och relevanta valmöjligheter. Vi hjälper dem också att göra kloka val genom att erbjuda tydlig information och support, till exempel genom utbildning och digitala tjänster.

Dessutom ser vi till att våra produkter finns där för våra konsumenter när de behöver dem – och att de är lätta att få tag på i butiker, apotek och på nätet.

Så gör vi för att leverera ”Smart choices for everyday healthcare”.

Hudvård

Vi tycker att alla förtjänar att ha en frisk hy. Vår ambition att erbjuda högkvalitativa produkter och vara ledande i utvalda segment. Vår portfölj med pålitliga och väletablerade varumärken är mycket uppskattad av både konsumenter, apotek och vårdanställda.

Vi behandlar personer med mycket torr och problematisk hud och med atopiskt eksem. Jag rekommenderar ofta Locobase mjukgörande specialkrämer* som med sitt höga fettinnehåll skyddar och återuppbygger hudens barriärfunktion.

— Petra Kjellman, dermatolog, Diagnostiskt Centrum Hud. *Locobase Repair och Locobase Fet kräm
E45
Remescar logo
Locobase logo
indy beauty logo

Intimhälsa

Våra intimvårdsprodukter hjälper konsumenter och vårdanställda att behandla besvär på intima ställen. Våra problemlösande varumärken Multi-Gyn, Multi-Mam, Scheriproct och Pevaryl ger snabb lindring och ökad livskvalitet.

Jag rekommenderar Multi-Gyn-produkter som första val vid behandling av problem i underlivet.

— Dr. Zoran Maričić, gynekolog
Multi-Gyn

Mage- tarmhälsa

Brand Logotype
Hemoproct logo

Fotvård

Fotvård är en nyckelkategori för Karo Healthcare. I vår portfölj ingår flera pålitliga varumärken som Pevaryl, Nailner, Wortie och CCS, som hjälper människor hålla sina fötter vackra, friska och starka året runt.

1 av 5 vuxna lever med nagelsvamp.

— Global Nail Fungus Organization 2019
ccs
Wortie

Wellness

Wellness är en blandad produktportfölj med varumärken som Lactocare, Flux, Allévo, Dosett och Dax, som gör konsumenters vardagsliv lättare och friskare.

Lactocare logo

Smärta & Förkylning

Karo erbjuder en rad produkter som lindrar smärta och feber, samt produkter som förebygger och behandlar förkylningssymtom. Med produkter som Paracet (Paracetamol) – Norges mest sålda produkt mot smärta och feber – i vår portfölj, har vi blivit experter på det här området.

För fullständig produktinformation klicka på produktnamnen.

Paracet
Ibux

Specialistprodukter

Karo Healthcare erbjuder en portfölj pålitliga originalvarumärken inom receptbelagda läkemedel för ett antal olika behandlingsområden.

För fullständig produktinformation klicka på produktnamnen.

Lithionit logo

Mera hållbara förpackningar

Vi strävar ständigt efter att minska vårt klimatavtryck och arbetar aktivt för att minska onödig användning av plastmaterial i våra förpackningar. Vi uppmuntrar även till återvinning av våra förpackningar för att få en cirkulär hållbarhet – i Sverige som medlem av FTI och genom att använda den gröna pricken på relevanta konsumentförpackningar.