Vardagshälsa för alla


Vi vill hjälpa människor att leva livet fullt ut. Att ha en god hälsa är en viktig del av detta.

”Vi jobbar som ett team och kastar oss in i projekt med stort engagemang och massor med energi. När vi firar ett riktigt bra resultat kanaliserar vi all den positiva energin till nästa projekt. För mig är det otroligt motiverande.”

Anja af Klint, Marketing Manager ITB

“Som en del av ett dynamiskt healthcare företag strävar vi efter att göra skillnad, varje dag. Med hjälp av våra fantastiska varumärken har vi ett viktigt uppdrag att skapa värde och bidra till ett bättre liv för våra konsumenter.”

Jake Holdstock, Head of Digital Marketplace Advertising

The Karo way

Entreprenörskap, samarbete och kommersiella insikter förenas på Karo Healthcare.

Alla våra team och verksamheter delar samma dynamiska, entreprenöriella kultur, vilken definieras av kommersiell insikt och förmågan att agera snabbt och handlingskraftigt.

Vi uppmuntrar alla till att vara nyfikna och våga tänka i nya banor. Det är så vi upptäcker möjligheter som våra konkurrenter inte ser eller väljer att inte agera på.

Vi arbetar tvärfunktionellt och uppmuntrar utbyte av idéer. Det är därför vi har startat Karo Community, vilket fungerar både som ett diskussionsforum och en inkubator för nya idéer från team i hela organisationen.

Det bästa av två världar

Med runt 400 anställda i 10 länder har vi fördelen att kunna vara snabba och flexibla i en bransch som domineras av stora aktörer.

Vi har försäljning i mer än 90 länder och kan erbjuda attraktiva karriärmöjligheter på huvudkontoret i Stockholm eller våra internationella dotterföretag. Vårt upplägg ger en dynamisk arbetsplats med kollegor från olika länder och verksamheter inom kommersiell healthcare.

Vi letar alltid efter drivna personer som kan hjälpa oss att växa.

Om du är på jakt efter ett spännande jobb i ett snabbväxande hälsovårdsföretag vill vi gärna höra av dig.

Gjorda för tillväxt

Vi strävar efter att bli marknadsledare inom vardagshälsa i Norden och Västeuropa. För att kunna uppnå det målet ökar vi vår närvaro i existerande och nya marknader och expanderar vår portfölj av produkter och tjänster i alla våra kategorier.

Även om vårt mål är tillväxt, sker det aldrig på bekostnad av vår kultur. Vi växer tillsammans. Vi vill fortsätta vara ett sammanhållet företag där människor känner anknytning till varandra, motiveras av våra målsättningar och inspireras av våra värderinga

“På Karo blir du uppmuntrad att vara dig själv. Att säga vad du tycker och dela med dig av dina åsikter. På så vis får vi ett bättre underlag för att fatta bra beslut.”

Richard Edström, Head of Legal

“Oavsett hur länge du har varit på företaget, kommer du alltid att ha inflytande över Karos framtid.”

Petra Jonson, Business Development Manager

Våra internationella hubbar

I hjärtat av Rotterdam ligger en av våra största internationella hubbar. Härifrån möjliggör vi vår framtida expansion i Europa – med en omgivning i världsklass och ett högpresterande team.

Vi vill attrahera personer som har en stark entreprenöriell anda och attityd. Vi tar vara på vår kollektiva kunskap, mångfald och erfarenhet för att uppnå Karos mål. Vi är en platt och icke-byråkratisk organisation som ger människor frihet att fatta egna beslut

Christoffer Lorenzen, CEO, Karo Healthcare

Karo Healthcares Stay Healthy Fund

På Karo Healthcare bryr vi oss om varandra och de samhällen där vi är verksamma. Att hjälpa ideella organisationer och att göra frivilligarbete är en naturlig förlängning av vårt uppdrag att leverera smarta val för vardagshälsa. Därför har vi skapat The Stay Healthy Fund.

The Stay Healthy Fund hjälper människor hålla sig friska varje dag. Våra anställda väljer själva ut en välgörenhetsorganisation och Karo Healthcare belönar sedan deras aktiva engagemang i de här organisationerna genom att skänka 15 euro för varje timma de arbetar på frivillig basis för den utvalda organisationen.