Om oss

Karo Healthcare erbjuder ”Smart choices for everyday healthcare”. Vi äger och marknadsför väldokumenterade och pålitliga receptbelagda läkemedel (Rx) och receptfria produkter (OTC). Våra produkter finns tillgängliga i över 90 länder, där Europa och Norden utgör vår kärna.

Karo Healthcare har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige. Karo Healthcare ägs sedan 2019 av EQT.

Strategi

Vår strategi är att hjälpa till att forma framtiden inom vardagshälsa och skickligt hantera förändringar i vår omgivning.

Syfte och åtaganden

Styrt av vårt syfte och åtaganden är vi engagerade i att bidra till att skapa ett hälsosamt och hållbart framtidssamhälle.

Våra värderingar och vårt arv

Vi tror på livslångt lärande och är stolta över att vara en del av människors vardag. Vi levererar i enlighet med våra målsättningar varje dag, vägledda av insikter från omvärlden och våra gemensamma värderingar.

Sedan grundandet av Karo Healthcare 1987 har vi expanderat och fundamentalt ändrat inriktning för vår verksamhet, samtidigt som vi fortsatt strävar för att förbättra hälsa och välbefinnande för patienter och konsumenter.

Våra fyra grundvärderingar definierar vilka vi är och vägleder oss i vår affärsverksamhet.

Challenge

Vi vågar utforska och utmana konventioner i branschen. Och vi gör alltid det smarta valet. Om det finns ett bättre sätt att göra saker på, så ser vi till att hitta det.

Act

Framåtanda ligger i våra gener. När vi gör något, gör vi det till hundra procent – men aldrig på bekostnad av vår integritet. Vi uppnår våra mål genom tillit och tydligt verkställande.

Connect

Vi arbetar tvärfunktionellt och tillsammans med våra kollegor, partners och slutanvändare för att hitta den bästa vägen framåt.

Care

Omsorg ligger till grund för allt vi gör. Vi bryr oss om människors hälsa och välmående. Och vi bryr oss om vår omvärld.

Karo Everyday

Styrelse

Koncernledning

Bolagsnamn: Karo Healthcare Aktiebolag  

Bolagets och styrelsens registrerade säte: Klara Norra Kyrkogata 33, Box 16184, SE-103 24 Stockholm, Sverige

Bolagets org.nr: 556309-3359