Utvecklas med Karo Pharma

Vi är en grupp kompetenta och energiska individer som har valt att arbeta med och för Karo Pharma, där många kollegor delar entreprenörsandan och glädjen av att bygga något fantastiskt tillsammans.

Vårt syfte är att erbjuda Smart choices for everyday healthcare och vi arbetar passionerat för att förverkliga vår vision om att bli ledande i Europa inom vardagshälsa. Med denna ambitiösa tillväxtstrategi letar vi kontinuerligt efter nya talanger som vi vill ska bli en del av och bidra till vårt befintliga dynamiska och fartfyllda Karo-team.

Vi arbetar mot vår ambition att bli ett självorganiserat nätverk av kollegor som har förmågan att lösa affärsproblem och fatta insiktsfulla och smarta beslut i självstyrande projektteam.

Vi är ett företag som ser mångfald och inkludering som en självklarhet i vad vi gör och vi strävar alltid efter att alla kollegor ska kunna vara sig själva på arbetetsplatsen och veta att de kan göra skillnad. Vi är stolta över våra värdeord – challenge, act, connect och care skapades som ett direkt resultat från ett samarbete mellan våra kollegor som kollektivt definierade våra värderingar utifrån deras upplevelse. Dessa är numera vårt officiella ramverk för hur vi arbetar tillsammans; en gemenskap där kollegor fritt kan dela med sig av sina åsikter och vara sitt sanna jag.

Detta gör Karo Pharma till en mer dynamisk arbetsplats, ett bättre företag och vi är övertygade att det får oss att fatta smartare affärsbeslut.

Att inkludera olika perspektiv och bakgrunder är en del av vår identitet och en lika representation av kvinnor och män i ledande befattningar är en självklarhet.

Om du vill arbeta för ett dynamiskt snabbväxande företag som är platt, icke-byråkratiskt och som ger kollegor möjlighet att fatta egna beslut genom förtroendet för deras förmåga och anpassning till våra strategiska mål och vision – kolla in våra nuvarande lediga tjänster.

Lediga tjänster

Brand Manager
Stockholm

Brand Manager
Turku

Business Controller
Stockholm

Business Organisation Associate
Stockholm

Content Partnership Manager
Flexible

E-commerce Manager
Brand: Remescar
Ghent

ERP System Analyst
Stockholm

Head of Nordic RA
Stockholm

International Sales Manager
Rotterdam | ITB team

Junior Supply Chain Coordinator
Düsseldorf, Ghent, Maidenhead, Stockholm

Legal Counsel
Stockholm

Marketing student
Copenhagen

RGM Analytics Manager
Maidenhead, Stockholm

Senior Social Media Ads Manager
Flexible

Video-editor
Flexible

Head of Medical & Clinical operations
Stockholm | Scientific Affairs

Marketing student
Copenhagen | Marketing

När en ledig tjänst är märkt ” flexibel” betyder det att den kan baseras på en mängd olika platser, så som Stockholm, Rotterdam och London (men även någon av våra andra platser). För att få information om vad som gäller för den specifika rollen du är intresserad av, var vänlig att kontakta rekryteraren via kontaktinformationen som är noterad i arbetsbeskrivningen eller kontakta career@karopharma.com för mer information.

Om du vill veta mer om hur det är att arbeta på Karo, besök en av de tre sidorna nedan.

Karo Everyday

Syfte och åtaganden